1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Adana Barosu’nda ruhsat töreni yapıldı
Adana Barosu’nda ruhsat töreni yapıldı

Adana Barosu’nda ruhsat töreni yapıldı

Adana Barosu'nda staj dönemlerini tamamlayan 25 stajyer avukat, törenle ruhsatlarını aldı.

A+A-

Adana Barosu'nda staj dönemlerini başarıyla tamamlayan 25 stajyer avukat, Adana Adliyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen törenle ruhsatlarını alarak avukatlık mesleğine adım attı.

Adana Barosu'nda staj dönemlerini başarıyla tamamlayan 25 stajyer avukat, Adana Adliyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen törenle ruhsatlarını alarak avukatlık mesleğine adım attı. Törene Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz, Başkan Yardımcısı Av. Miyesser Ersalan Önenli, Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Ayça Kara Sığırcı, Av. Nevzat Elçi, Av. Timur Ortatepe ile meslektaşlarımız, aileleri ve yanlarında staj yaptıkları avukatlar katıldı.

Adana Barosu’nda ruhsat töreni yapıldı

Adana Barosu'nun her zaman meslektaşlarının yanında olacağını söyleyen Gökayaz, " Mesleği icra ederken ne kadar el ele omuz omuza olursak, dayanışma anlayışıyla çalışırsak mesleğin icrasını o kadar kolaylaştırmış oluruz. Bildiğiniz üzere mesleğe yeni başlayan meslektaşlarımıza nefes olması amacıyla "Uyum Büromuzu" hizmete açmıştık. Şu anda 44 meslektaşımız büyük bir moralle, heyecanla ve dayanışmayla uyum büromuzda mesleki faaliyetlerini yürütüyorlar. Bugün aramıza katılan meslektaşlarımıza hoş geldiniz diyor, başarılı bir meslek yaşamı diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Adana Barosu’nda ruhsat töreni yapıldı

Gökayaz'ı, konuşmasının ardından yemin ederek cübbelerini giyip ruhsatnamelerini alan avukatları tebrik ederek başarılar diledi.

Adana Barosu’nda ruhsat töreni yapıldı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.