1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Adana Tapu Müdürlüğü resmen dökülüyor!
Adana Tapu Müdürlüğü resmen dökülüyor!

Adana Tapu Müdürlüğü resmen dökülüyor!

Tapu'da işi olanlar "Başımıza yıkılmadan bitse de gitsek" diyorlar...

A+A-

Adana’nın Seyhan ilçesi Özler Caddesi’nde bulunan eski maliye binası bilindiği üzere Tapu Kadastro Müdürlüğü’ne tahsis edilmişti.

Kamuoyunda yıkım tehlikesi bulunduğu söylenen bina, Adana’da mülkiyet alım-satım işlemlerinin yapıldığı günlük yüzlerce işlemin yapıldığı, milyonlarca harç, vergi ve alım-satım bedellerinin ödendiği bir bina olmasına karşın binanın her yanının içler acısı durumu görenleri hayrete düşürüyor.

Köklü tadilat yapılmasının mümkün olmadığı binada merdivenler ve duvarlar terk edilmiş izbe bir binayı andırıyor. Kirlilik ve kokunun normalleştiği binada çalışan memurlar ve vatandaşlar bir an evvel çıkmak için fırsat kolluyor.

Bu denli nitelikli işlemlerin yapıldığı, devletin kasasına sürekli para aktaran işlevsel bir kuruma hizmet eden binanın bakımsızlığı karşısında vatandaşlar duruma tepki gösteriyor.

132903.jpg

1998 Adana depreminden sonra yüzde 67 hasarlı raporu verilen binayla ilgili yakın geçmişte Türk İmar Sen, Bayındır Memur Sen, Yapı Yol Sen Sendikaları temsilcilerinin yaptıkları basın açıklamasında çatlakların oluşmaya başladığı binanın her an çökme, yıkılma tehlikesi altında olduğunu vurgulayarak binanın taşınmasını talep etmişlerdi.

Kucuksaat.com ihbar hattına gelen fotoğrafları olduğu gibi yayınlayarak, yetkilileri göreve davet ediyoruz.

t1-001.jpgt2-001.jpgt3-001.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum