1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Adana Valiliği'nden Tufanbeyli Belediyesi'ne soruşturma
Adana Valiliği'nden Tufanbeyli Belediyesi'ne soruşturma

Adana Valiliği'nden Tufanbeyli Belediyesi'ne soruşturma

Tüm evraklar ilgili görevli tarafından istenildi

A+A-

Adana Valiliği Defterdarlık Uzmanları Koordinatörlüğü, Tufanbeyli Belediyesi hakkındaki iddialar için bilgi ve belge istedi.

Adana Valiliği'nden Tufanbeyli Belediyesi ihale komisyonu ilgili uzman üyesine gönderilen yazıda, "Yapılan iddiaların şeffaf olmadığı, kendi istediği şirketlere verildiği, memurların sadece imza attığı, ihale üyelerinin ihaleye bile alınmadan sadece imza attığı, memurlara işini yaptırmadığı, kendi işçi kadroları belediyenin yönetildiği, memurların saf dışı bırakıldığı, belediye çalışmalarının sadece kendi çıkarları doğrultusunda olduğu" iddialarına bilgi ve belgelerle cevap istenildi.

Adana Valiliği'nden Tufanbeyli Belediyesi ilgili memura gönderilen yazıda dikkat çeken bir diğer bölüm ise "iddialar hakkında bildiklerinizi ve söyleyeceklerinizin neler olduğunun bildirilmesi ayrıca iddialar hakkında adli takibat başlatılmış ise mahkeme ve dosya numarasının bildirilmesi, verilmiş bir mahkeme kararı var ise de mahkeme kararının bir örneğinin gönderilmesi" ibaresi oldu.

evrak.png

Kucuksaat.com konu ile ilgili iddialara 23.09.2019 tarihinde "Ergü'nün ev alışverişi belediyeye mi fatura ediliyor?" başlıklı haberle yer vermişti.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.