1. HABERLER

  2. ULUSAL

  3. Adanalı oyuncu Emre Karayel baba oldu
Adanalı oyuncu Emre Karayel baba oldu

Adanalı oyuncu Emre Karayel baba oldu

Kasım 2020'de Gizem Demirci ile evlenen Emre Karayel, baba oldu. Gizem Demirci ve Emre Karayel çiftinin üç buçuk kilo ağırlığında ve 50 cm boyunda Can adında bir oğlu oldu.

A+A-

Ünlü oyuncu Emre Karayel'in eşi Gizem Demirci, doğum için hastaneye yattı. Karayel de eşinin karnına sarılarak verdiği pozu, "Çok yakında!" notuyla Instagram'dan yayınladı.

2020 yılında iç mimar Gizem Demirci ile evlenen ünlü oyuncu Emre Karayel’ baba oldu. Bugün Maltepe’de özel bir hastanede sezaryenle doğan, üç buçuk kilo ağırlığında ve 50 cm boyundaki erkek bebeğin adı Can oldu.

 

Gizem Demirci, karnı burnunda ilk fotoğrafını hamileliğinin 34'üncü haftasında paylaştı. Demirci'nin fotoğrafına, eşi Emre Karayel de kalp emojileriyle karşılık verdi.

'SETTE ÖĞRENDİM'

'SETTE ÖĞRENDİM'

Emre Karayel baba olcağını öğrendiği anı anlatmıştı; "İzmir’de setteydim. Gizem bir arkadaşıyla gidip test yaptırmış. Bilmediğim bir numaradan arandım. Arkadaşı "Ben doktorum, size bir şey söylemek durumundayım" deyince panikledim. Sonra “Baba oluyorsun!” dedi, ayaklarımın altına sünger konmuş gibi oldum. İsmi Can olacak. Abim koydu. Benim de gönlümden geçen isim Can’dı."

Öte yandan çift, geçtiğimiz yıl aile üyeleri ve dostlarının katıldığı sade bir törenle nikah masasına oturmuştu. Karayel, nikah sonrası duygularını şu şekilde dile getirmişti:

 

"Hepiniz biliyorsunuz, uzun yıllar bekledik. Sekiz yıl oldu ama evliliğe giden birlikte bir ömre başladık. Ne diyeceğimi bilmiyorum, gerçekten çok heyecanlıyım. Korona sebebiyeti ile aile içerisinde yapıyoruz. Sonra inşallah hep birlikte kutlayacağız."

 

Karayel çifti nikah sonrası balayı için Bodrum'a gitmiş, keyifli anlarını da sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaşmışlardı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.