1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Akif'in Ailesi artık bu adreste!
Akif'in Ailesi artık bu adreste!

Akif'in Ailesi artık bu adreste!

Akif'in Ailesinden açıklama

A+A-

TBMM tarafından İstiklal marşımızın 100. yılı "İstiklal Marşı yılı" ilan edildi. Bu nedenle çok sayıda araştırmacı, üniversite, gazeteci ve yazarın Mehmet Akif Ersoy'un hayatına ilgisi bir kez daha artmış durumda. Sebilürreşad'ın uzun zamandır üzerinde yürürttüğü çalışma böyle bir zamana denk geldi ve hizmete girdi. Bugünden itibaren dijital alemde Mehmet Akif Ersoy hakkında en doğru bilgilerin yer aldığı ve Akif'in ailesiyle irtibat ve iletişim için bir mecra oluşturuldu.

Yönetiminin Sebilürreşad tarafından yürütüleceği ve doğrudan mesajların Akif'in ailesine iletileceği yeni mecra www.mehmetakifersoy.com.tr adresinde hizmet vermeye başladı. Konuyla ilgili açıklama yapan web sayfası yönetimi, Mehmet Akif Ersoy'un milli şair olarak kimliğinin yanında düşünce ve fikir adamı, mücadele dolu hayat hikayesi ve elbette bir ailesi ve mensupları var. O, kendini milletine adamış büyük bir şairdir. onu yeni nesillere düşünce ve fikir insanı kimliğiyle de taşımak için hazırlanan bu dijital sayfa, Ailesi'nin yürüttüğü faaliyetler içinde bir iletişim imkanı sunacaktır, dedi.

Mehmet Akif Ersoy'un aile fotoğrafları, ailesinin mektupları, Akif'in ailesine mektupları ve özel bilgilerin yer alacağı web sitesinin doğum günü olan 20 Aralık 2020'de hizmete açıldığını ve sayfada yer alan bazı eksiklerin zamanla giderileceğini de belirten sayfa yönetimi, "2021 yılı inşallah siteye ziyaretlerin çoğaldığı bir yıl olarak başladı. Henüz sitenin açıldığını dahi duyurmadan gelen yoğun mesajlar bunu gösteriyor, dedi.

Akif'in ailesine ulaşmak için adres: http://mehmetakifersoy.com.tr/ 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.