1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Ali Yıldız’dan mesaj var
Ali Yıldız’dan mesaj var

Ali Yıldız’dan mesaj var

Adana’nın sevilen ve saygı duyulan renkli simalarından Ali Yıldız ameliyat oldu.Bu sebeple bir mesaj yayınladı.

A+A-

Ali Yıldız yayınladığı mesajda,sağlık durumu hakkında bilgi verirken,emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkür etti.

İŞTE O MESAJ...!
18 ocak saat 16:00 da  Balcalı hastanesinin acil servisine geldim. Yapılan tetkikler neticesinde aort damarımda bir büyümenin olduğu tespit edildi. Kalp ve damar cerrahisinde yatışım yapıldı ve 21 ocak perşembe günü saat:15:00 sularında ameliyata alındım ve yaklaşık 2,5 saat süren başarılı bir ameliyat geçirdim.

Cuma günü gözlem altında kalmam için kalp ve damar cerrahisine geçtim. Bu süreçte yakın ilgilerini esirgemeyen arkadaşım Prof. Dr. Recep Tuncer'e, Baş hekim Prof. Dr. Hasan Murat Gündüz'e, Dr.Ahmet Özer'e, Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Y.Ramazan Saygılı'ya,Bekir Fevzi Yıldırım'a ve  İrfan Can'a...

Ameliyatımı başarıyla gerçekleştiren Uzman Dr. Yasin Güzel ve ameliyat ekibine teşekkürlerimi sunuyorum. Hayatlarında sağlık ve başarılar diliyorum.

Hastanede bulunduğum süre boyunca cep telefonum aracılığıyla bana ulaşan veya ulaşamayan ve geçmiş olsun dileklerinde  bulunan tüm dostlarıma gösterdikleri alakadan dolayı en derin saygılarımı sunuyorum.

Ayrıca kalp damar cerrahisi servisinde ve yoğun bakım servisinde çalışan tüm sağlık personellerine gösterdikleri yüksek alakadan dolayı teşekkür ediyorum.

KÜÇÜKSAAT ailesi olarak bizlerde Ali Yıldız abiye geçmiş olsun dileklerimiz sunuyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum