1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Bahçeli: 20 gün öldüğümü konuştular...
Bahçeli: 20 gün öldüğümü konuştular...

Bahçeli: 20 gün öldüğümü konuştular...

Bahçeli'nin 'ak sakalı' ile verdiği mesaj iki gün sürdü

A+A-

Devlet Bahçeli'den sakalı ile ilgili açıklama geldi. Geçirdiği rahatsızlık sonrasında MHP Genel Merkezi'ne geldiğinde sakalıyla herkesi şaşırtan Devlet Bahçeli, kendine has üslubuyla sakalıyla ilgili "20 gün öldüğümü konuştular, bir hafta da sakalımı konuşsunlar." dedi. Bahçeli, sakalı olan MHP'nin üst düzey yöneticilerinden Yaşar Yıldırım'la fotoğraf çektirirken de "Sakalda hikmet varmış, ben de bıraktım." diye konuştu.

bahceli.jpg

MHP ve MHP'li siyasetçilerin sosyal medya hesaplarından paylaşılan fotoğrafta ise Bahçeli'nin tıraş olduğu görüldü. Yarım asırlık tıraş geleneğini hastalığı sebebiyle terk eden Bahçeli'nin 'ak sakallı' imajı böylece 2 gün sürmüş oldu. Kucuksaat.com konuyu Ak sakalı ile ne mesaj vermek istedi ? başlıklı analizle duyurmuştu.

DOKTORLAR ENFEKSİYONA KARŞI UYARDI

Ciddigazete.com'un özel haberinde ise ortaya farklı bir iddia atıldı. İddiaya göre üst solunum yolu enfeksiyonu (subakut bakteriyel endokardit) nedeniyle 22 gündür tedavi gören Bahçeli'nin rahatsızlığı tam olarak geçmedi. Genel başkan yardımcıları, "14 Ekim Pazartesi günü genel merkeze gelecek" dedikleri için Devlet Bahçeli, büyük risk alıp partililerle buluştu. Bahçeli, doktorların önerisiyle, enfeksiyon riskine karşı da sakal traşı olmadı. Traş olurken meydana gelebilecek en küçük bir kanamanın bile enfeksiyona yola açabileceği uyarısı yapıldı ve Bahçeli, hayatında ilk kez sakallı haliyle partililerin karşısına çıktı.

kelebek.jpg

KOLUNDA 'KELEBEK'LE GELDİ

Hatta Devlet Bahçeli, tedavisi devam ettiği için sol kolundaki damar yolu serum aparatını bile çıkartmadı. Partililerle hatıra fotoğrafı çektiren Bahçeli'nin kolundaki "kelebek", partililerin sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarda dikkatlerden kaçmadı. Akşam saatlerine kadar genel merkezde durmayan Devlet Bahçeli, kabullerini bitirip, dinlenmek için tedavisine devam edilen Bilkent Otel'e döndü. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, akşam saatlerinde yaptığı ziyarette, Devlet Bahçeli genel merkezde olmadığı için, genel başkan yardımcısı Edip Semih Yalçın'la görüştü.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.