1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Başkan Sancak duyurdu! Demirspor'dan kripto para hazırlığı: Demir Coin
Başkan Sancak duyurdu! Demirspor'dan kripto para hazırlığı: Demir Coin

Başkan Sancak duyurdu! Demirspor'dan kripto para hazırlığı: Demir Coin

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak'tan kripto para açıklaması

A+A-

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak katıldığı radyo programında gündeme dair açıklamalarda bulundu. 

HaberAds.com'un haberine göre, Transfer konusuna değinen Başkan Sancak, "Transferle ilgili ben imza atmadan hiçbir transfer söylentilerine itibar etmeyin. Bir forvet alacağız Mehmet Akyüz sakatlanırsa sezon boyunca sıkıntıya düşeriz. Samet Ali Kaya'yı göndereceğiz yerine bir golcü alacağız. 10 numara pozisyonunda Kerim Avcı var ancak sakatlığı var. Kendisi ile görüştüm 'Benim yerime kimseyi alma başkanım ikinci haftada sahada olacağım' dedi. Kadroyu şişermeden 3-4 nokta transfer yapacağız." dedi.

"Ümit Özat ile yollarımızı zaten ayıracaktık"

Giresunspor mağlubiyeti sonrası takımdan gönderilen Ümit Özat ile ilgili de konuşan Başkan, "Giresunspor maçından galip gelseydik de Ümit Özat ile yollarımızı ayıracaktık. Çünkü Ümit Özat görevdeyken maçları kazanıyorduk ancak zevk alamıyorduk. Takımda kaynaşma, arkadaşlık yoktu. Şunu da belirtmek istiyorum, hiç kimse Adana Demirspor'dan alacaklı değildir, hatta biz alacaklıyız. Herkesin hakkı tam olarak ödeniyor." dedi.

"Rassoul'e iyi bir teklif gelirse satabiliriz"

Rassoul'ün iyi bir futbolcu olduğunu ve iyi bir teklif gelmesi durumunda satmayı düşünebileceklerini belirten başkan Sancak, "Rassoul çok iyi bir futbolcu, biraz duygulsal ve iyi bir insan. Rassoul'a 1,5-2 Milyon Euro civarında teklif gelirse satmayı düşünürüz." ifadelerini kullandı.

"Kendimi başarısız buluyorum"

Başkan Sancak yaptığı açıklamada görev süresince kendisini başarısız bulduğu ifade ederken, "Benim burada üçüncü yılım ve ben kendimi başarısız buluyorum. Kimse finalde kaybeden takımı hatırlamaz. Sadece Adana Demirsporlular ve Karagümrüklüler hatırlar. Adana Demirspor taraftarlarını bırakıp gitmek nankörlük olur. Beni ne para, ne araba, ne iyi bir yerde yemek yemek, beni sadece sevenler motive ediyor. Bizim geleceğimiz altyapıdır ve bununla ilgili Gökhan Hocayı görevlendirdik. Mesela Aissati'yi 600bin Euro alsak hoca İzzet'i mi oynatır yoksa Aissati'yi mi? O yüzden altyapıdan çıkan oyuncuyu oynayabileceği bir kulübe göndermek altyapı sorumluluğundadır." dedi.

"Mehmet Akyüz'de bir şansızlık var"

Mehmet Akyüz'ün üzerinde bir şansızlık olduğunu belirten Başkan, "Mehmet Akyüz Menemenspor maçında oyundan çıkarken verdiği tepkide haksızdı, yapmasa daha iyi olurdu. Tüm ülke seyrederken olmaz. Lanzafame de oynuyacak tüm yedek oyuncular oynayacak. Mehmet Akyüz iyi bir futbolcu ama üzerinde bir şey var. Hatta fotoğrafını bir hocamız var ona yolladık, dua ettirdik. Bir uğursuzluk var ama bunu çözmek için her yolu deniyoruz. Emircan İstanbulspor maçında kaçırdığı golü, Menemenspor maçında gol atarak affettirdi. Traore ve Rassoul şu anda iyi gidiyor, bu seviyede oynamaya devam etmelerini istiyorum. Volkan Şen ile Adana Demirsporun yolları ayrıldı." ifadelerini kullandı.

"İki kulvarda olmaya gerek yok diye düşünüyorduk ama.. "

Kupada Trabzonspor'u eledikten sonra düşüncelerininin değiştiğini ifade eden Murat Sancak, "Kupada yolumuza devam ederek iki kulvarda olmaya gerek yok diye düşünüyorduk ama Trabzonspor'u eledikten sonra neden olmasın diye düşündük. Bakalım Sivasspor maçında neler olacak." dedi.

"Bir telefon ile istediğimiz kişiye ulaşırız"

Hakem hatalarına değinen başkan Sancak, "Sezon başında VAR sistemi gelsin diye çok ısrar ettik ancak her kulübe bir maliyeti var diye kabul edilmedi. Bir hatalı kararla bir kulübün geleceği etkileniyor. Sonuçta herkes emek veriliyor ve yanlış bir düdük ile herşey altüst oluyor. Lobi diyorlar, en büyük lobi varsa bizde olurdu. Bir telefonla istediğimiz kişiye ulaşabiliriz. Hatta MHK'na mektup yazdık bizim maçlarımızda Süper Lig hakemi atanmasın diye. Süper Ligde VAR sistemi var ve hakemler daha rahat, ancak 1.ligde pozisyonlarda daha dikkatli olmaları gerekiyor, görmediği her pozisyon kabus olabiliyor." dedi.

"Demir Coin para birimi çıkarabiliriz"

Başkan Murat Sancak sezon başında yönetime verilen şirketleşme yetkisi ile ilglili olarak, "Adana Demirspor şirketleşmek zorunda. Ancak daha önce de dediğim gibi şuan için askıya aldık. Adana Demirspor şirketi de kuruldu bir imza bekliyor ama dediğim gibi askıya aldım. Bu işler tam anlamıyla olduğu zaman ilerleyen süreçte Demir Coin para birimi çıkarabiliriz." ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.