1. HABERLER

  2. SPOR

  3. "Bu size son ve en ciddi uyarımız"
"Bu size son ve en ciddi uyarımız"

"Bu size son ve en ciddi uyarımız"

Şimşekler Grubu'ndan Sedat Sözlü'ye sert uyarı

A+A-

Geçtiğimiz gün Twitter'da Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak ve selefi Sedat Sözlü arasında geçen tartışma büyüyor. Kulübün en büyük taraftar topluluğu olan Şimşekler Grubu da tartışmaya katılarak fitili ateşledi.

Sancak ve Sözlü arasında geçen tartışmaya dahil olan Şimşekler Grubu "Bu size son ve en ciddi uyarımız" diyerek Sedat Sözlü'yü üst perdeden uyardı.

14772.jpg

İşte Şimşekler Grubu’nun paylaşımı : 

“Adana Demirspor’umuzun ligdeki durumu ve finansal olarak başarılı hamlelerini baltalamak isteyen, hazmedemeyenlerin olduğunu biliyorduk. Hayatları boyunca kazanamayacağı etiket ve onuru Adana Demirspor sayesinde biyografilerine kazımalarına izin vermemiz, bundan sonra sessiz kalacağımızı göstermez!

Adana’da ağırlanan şahsi misafirlerin otel masraflarını bile kulübümüze ödetildiği, kulüp çekleriyle sünnet organizasyon yapıldığı ve işbirliği yaptığı şirketler vasıtasıyla kulübümüze girmeyen varlıkları, girmiş gibi gösterip ertesinde tebligatlar gönderdiğini unutmadık!

Ligde zirve hesapları yaparken, ara transfer sezonunda ve üstelik forvet transfer yaptığımız gün ortaya çıkanlar geçmişiyle yüzleşmelidir! Mickael Pote, Adana Demirspor’umuzda geçmiş yıllarda oynayan bir futbolcumuzdu. Bugün gündem ne Pote’dir nede sizin gibi kulübü bataklığa sürükleyen zihniyettir. Ancak madem konu açıldı, bahsettiğiniz Pote kümede kaldığımız MİY maçında “Paramı almadan maça çıkmam!” deyip belki de Adana Demirspor’umuzu kaderine terk etmeye çalışmıştır. “Adana’ya teşekkür etmek için çağırdık” dediğiniz olayda bile öğrendik ki Pote 30Bin € alacağı için gelmiştir.

Bu ve bunun gibi birçok şey daha var! Adana Demirspor’umuzun kapısı bu tip zihniyetlere sonsuza dek kapanmıştır! Siz ve sizin gibiler artık bu camia içerisinde yer alma şerefinden mahrum kalacaksınız!  BU SİZE SON VE EN CİDDİ UYARIMIZDIR!

Son olarak kıymetli başkanımız Sn. Murat Sancak’ın da dediği gibi “Bizim takımın arması hep yükseklerde kalacak, Aşağıdan bakıp dursunlar…”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum