1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Ceyhan Belediyesi'nde neler oluyor(!)
Ceyhan Belediyesi'nde neler oluyor(!)

Ceyhan Belediyesi'nde neler oluyor(!)

Kadir Aydar ne yapıyor?

A+A-

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, Ceyhanlıları şaşırtmaya devam ediyor.

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde CHP’nin Ceyhan adayı olarak ismi açıklandıktan kısa bir süre sonra, hakkında “Ceyhan’da Kadir Aydar rüzgârı” başlıkları atılan Aydar’ın rüzgârı gençliğinin de verdiği motivasyonla dinmeden devam ediyor.

d9lptbbwsaaykff.jpg

31 Mart yerel seçimlerinde Ceyhan’da ipi göğüsleyen isim olan Aydar, seçimden sonra da rüzgârı arkasına alarak, yaptığı hizmetlerle konuşulmaya devam ediyor. Tüm olumsuzluklara rağmen Ceyhanlılara olumlu mesaj veren Aydar, Ceyhan’ın resmen moral kaynağı olmuş durumda.

aydar-imamoglu.jpg

Bir ilçe belediyesinin asli görevleri arasında yer alan temizlik, park, bahçe ve asfalt gibi rutin hizmetlerin yanında kültür, sanat, spor ve sosyal hayatın gereksinimleri arasında yer alan ihtiyaçları göreve gelir gelmez tespit eden ve hızlı bir şekilde uygulamaya geçen Aydar, Ceyhanlılar tarafından takdir görmeye devam ediyor.

d48q5q1xoaajmk4.jpg

Başkan Aydar, göreve geldikten yaklaşık bir ay sonra, belediyenin bütçesini çıkararak, mali durumu gösteren tabloyu hemşehrileri ile paylaştı. Belediye binasında bulunan tabelanın başına, Türkiye Cumhuriyeti’nin kısaltması olan T.C. ibaresini ekledi ve tabelaya eklenen ‘T.C.’ için de özel açılış töreni düzenledi.

Seçmenin özlediği şeffaf, katılımcı ve sosyal belediyelik anlayışıyla yoluna devam eden Aydar’ın,  sanata verdiği önemi ve değeri vurgulayan çalışmalar da kentin bariz göze çarpan bina duvarlarını ve reklam alanlarını süslemeye başladı.

Türk Sineması’na ve Türk Müziği’ne damgasını vurmuş önemli sanatçıların görsellerini, “Sanat Ceyhan'ın sokaklarına sinecek. Ülkemizin kültürüne tesir etmiş her sanatçıyı sokaklarımızda yaşatıyoruz notuyla Ceyhanlılara duyuran Aydar bununla da yetinmeyip, “Ceyhan'ımızın duvarlarında kimleri görmek istersiniz?” sorusuyla da interaktif bir belediyecilik anlayışı olduğunu gösteriyor. İşte Ceyhan’ı süsleyen sanatçılarımızın görsel örneklerinden bir kaçı:

ed3h4tjxoaauc-n.jpged3h4toxyaaehxv.jpged3h4toxoaefipm.jpg

Yorum-Haber

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.