1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Çukurova yağmur sınavından geçti
Çukurova yağmur sınavından geçti

Çukurova yağmur sınavından geçti

Yoğun yağıştan en az etkilenen ilçe olan Çukurova'da tedbir elden bırakılmadı, Acil Müdahale Birimi kuruldu.

A+A-

Adana son yılların metrekareye en fazla yağış alan gününü yaşarken, Çukurova ilçesi alınan önlemler sayesinde bundan en az etkilenen ilçe oldu.

Adana'da hayatı olumsuz yönde etkileyen yoğun sağanak yağışın etkisini azaltmak için Çukurova Belediyesi yoğun çaba harcadı. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'in talimatı ile oluşturulan ekipler, dün gece başlayıp gün boyu devam eden sağanak yağışın olumsuz etkilerini ortadan kaldırmak için aralıksız çalıştı. Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı olarak oluşturulan ekipler, bir yandan vatandaşlardan gelen şikayetleri değerlendirirken diğer yandan da cadde ve sokaklarda yağmur suyunun birikmesini önlemek amacıyla ızgaraların temizliği için mesai harcadı. 

Adana'nın büyük bölümünde hayatı olumsuz etkileyen yağışlar ev ve iş yerlerinin su baskınına uğramasına neden olurken, yollarda yağmur suyunun birikmesinden dolayı yaya ve araç trafiğinde sorunlar yaşandı. Tüm bu olumsuzluklara karşın Çukurova Belediyesi’nce alınan önlemler ve yapılan çalışmalar Çukurova ilçesinde kayda değer bir mağduriyetin yaşanmamasını sağladı. 

Çukurova Belediyesi ekipleri hiç zaman kaybetmeden vatandaşlardan gelen sorun ve şikayetleri yerinde belirleyip, sorunun çözümü için koordineli bir şekilde çalışma yürüttü ve bu çabasıyla Çukurovalılardan tam not aldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.