1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. “Davutoğlu’nun ev kirası AYLIK 56 bin 820 TL’ydi!”
“Davutoğlu’nun ev kirası AYLIK 56 bin 820 TL’ydi!”

“Davutoğlu’nun ev kirası AYLIK 56 bin 820 TL’ydi!”

Özcan Yeniçeri Adana’dan Davutoğlu’nu suçladı

A+A-

 

MHP 24. Dönem Ankara Milletvekili Prof. Dr. Özcan Yeniçeri, kitaplarını imzalamak üzere geldiği Adana Kitap Fuarı’nda Küçüksaat TV’ye flaş açıklamalarda bulundu.

Yeniçeri, Ahmet Davutoğlu’nun önderliğinde kurulan Gelecek Partisi ve Ali Babacan önderliğinde gidilen oluşum hakkında, “Bunlar iktidarın suç ortakları. Adalet ve Kalkınma Partisi döneminde yapılan çözüm süreci Annan Planı ve Türkiye’nin dış ilişkilerinden de bu arkadaşlar sorumludur. Hem iktidarı hem de bu arkadaşları suç ortağı olarak görüyorum.” Dedi.

DAVUTOĞLU’NA ŞOK SUÇLAMA

Açıklamalarına devam eden Yeniçeri, Gelecek Partisi Ahmet Davutoğlu hakkında şok bir suçlamada bulundu. Davutoğlu’nun Dış İşleri Bakanlığı yaptığı dönemde oturduğu evin aylık kirasının 56 Bin 820 TL olduğunu ve kira ödemesini bakanlığın yaptığını ifade etti.

Yeniçeri, “Daha önceki Dış İşleri Bakanı Abdullah Gül’dü. Gül, Cumhurbaşkanı olduğunda oturduğu konuttan çıkmayınca Davutoğlu’na başka bir konut kiralandı. Ben Davutoğlu’na bir yıl boyunca soru önergesi verdim. “Nasıl sindiriyor? Garip gureba, fakir fukara” diyerek Davutoğlu’na tepki gösterdi.

yeniceri-onerge-1.pngyeniceri-onerge-2.pngyeniceri-onerge-3.png

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.