1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Eğitim kurumunun kaldırım işgali sonlandırıldı
Eğitim kurumunun kaldırım işgali sonlandırıldı

Eğitim kurumunun kaldırım işgali sonlandırıldı

Özel eğitim kurumunun kaldırım işgalini kucuksaat.com'un görmesi sonrasında büyükşehir zabıta ekipleri işgali sonlandırdı.

A+A-

Adana'nın Çukurova ilçesi Yüzüncüyıl Mahallesi Fazlı Meto Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren özel bir eğitim kurumunun kaldırım işgalini kucuksaat.com 27 Ağustos 2020 tarihinde fotoğraflarla haberleştirmiş ve yetkilileri göreve çağırmıştı.

11107-1.jpg

Haber sonrasında Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı yetkilileri harekete geçmiş ve gerek resmi prosedürleri gerekse bahsi geçen bölgeye giderek yerinde incelemelerde bulunmuşlardı.

7e779edc-b66d-4eef-8bb0-b4227b616a3e-1.jpg

Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı'nın İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı'na söz konusu kaldırım işgali ile yazdığı yazıya binaen yapılan araştırmalar sonucunda, özel eğitim kurumuna ait alanın kaldırımla bir olduğu, kaldırım alanının tamamının kamuya ait olmadığı ancak 30 santimetre kaldırım işgali yapıldığı tespit edildi.

İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı'nın tespiti sonrasında Zabıta Daire Başkanlığı ekiplerinin, 30 santimetre işgali sonlandırarak eğitim kurumunun bahçesini resmi sınırlarına çektiği öğrenildi.

untitled-1-015.png

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum