1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Etler neden toprağa gömüldü?
Etler neden toprağa gömüldü?

Etler neden toprağa gömüldü?

Karar tartışma yarattı, toprağa gömülen etler neden Kızılay’a verilmedi?

A+A-

Adana'da Kurban Bayramı'nda Furkan Vakfı tarafından toplandığı iddia edilen etler, polisin yaptığı iki farklı operasyonla ele geçirildi.

112'ye gelen bir ihbar üzerine harekete geçen ekipler, İhlas Haber Ajansı'nın (İHA) servis ettiği habere göre, geçtiğimiz aylarda Selahattin G.’ye ait olduğu öne sürülen başka bir depoda bin 800 ton ve son yapılan operasyonda da 38 ton 920 kilo kaynağı belli olamayan et ele geçirildi.

Görevlilerin el koyduğu etler, toprağa gömülerek imha edilirken, depo sahibi Selahattin G.’ye yaklaşık 50 bin lira idari para cezası uygulandığı öğrenildi.

41 TON ET NEDEN TOPRAĞA GÖMÜLDÜ?

Yayınladığımız haber sonrasında kucuksaat.com okuyucuları, 2 farklı zamanda, ele geçirilen toplamda 41 ton etin, Türkiye'nin en güvenilir kurumları arasında yer alan ve tüm dünyada yaptığı yardımlar ile tanınan, Adana'da da başarılı işlere imza atan Türk Kızılay'ı dururken toprağa gömülerek imha edilmesine anlam veremediklerini ifade ettiler.

Kayseri'ye sucuk yapılması için gönderilmeden önce ele geçirilen etlerin, Kızılay'a teslim edilip konserve kavurmaya dönüştürülmesi ve kentte yaşayan ihtiyaç sahiplerine dağıtılmasının daha doğru bir hareket olacağını dile getirdiler.

unnamed-001.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.