1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Gülçin Öğretmen, Öğretmenler Günü’nde hediye kabul etmedi
Gülçin Öğretmen, Öğretmenler Günü’nde hediye kabul etmedi

Gülçin Öğretmen, Öğretmenler Günü’nde hediye kabul etmedi

Adana'da Cebesoy İlköğretim Okulunda 2-F Sınıfı Öğretmeni olan Gülçin Güneş, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde hediye kabul etmeyerek, kutlamayı öğrencilerine sarılarak gerçekleştirdi.

A+A-

Öğretmen Gülçin Güneş, 23 Kasım'da gece velilerine mesaj atarak, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde hediye almayacağını duyurdu. Güneş, velilerine şunları yazdı:

"İyi geceler sevgili velim, geçen sene de benzer açıklamada bulundum bu kez de minik bir hatırlatma yapmak istedim. Biliyorsunuz ki yarın 24 Kasım. Prensip gereği hediye alamıyorum, geri çevirmek de o vakit öğrencimi üzecektir. Bu konuda bana destek olursanız minnettar kalırım, şimdiden teşekkürler.

Gülçin Öğretmen, Öğretmenler Günü’nde hediye kabul etmedi

Ancak illaki kalbinizden geçen ayırdığınız bir bütçeniz vardır, ben bu hakkımı ihtiyacı olan bir çocuk sevindirmeniz giydirmeniz için, hasta bir çocuğa destek olmanız için kullanmak istiyorum. O minik yüreklerin ısınması, gözlerindeki mutluluk her şeye değer.

Sokak hayvanı beslemeniz, fidan bağışınız benim için daha makbuldür ki ruhum uçar çok çok da mutlu olurum inanın bana...(bundan benim de haberim olursa sosyal farkındalık yaşamış oluruz hep birlikte, ne dersiniz?) Benim için en büyük hediye onların varlığı ve aydınlık yüzleri. Eğitim ilk olarak evde başlar, kaşık çatal tutmayı, üzerini değiştirmeyi, pijamalarını giymeyi, yüzünü yıkamayı, görgü kurallarını ve daha birçok davranışı ilk sizler öğrettiniz. Bu sebeple ilk öğretmenleri sizlersiniz, asıl ben sizlerin öğretmenler gününü kutlar, sevgilerimi iletirim."

Gülçin Öğretmen, Öğretmenler Günü’nde hediye kabul etmedi

Bunun üzerine öğrenciler 24 Kasım'da öğretmenleri Gülçin Güneş'e sarılarak Öğretmenler Gününü kutladılar. Gülçin Güneş, "Benim için en büyük hediye, öğrencilerimizin bana yaptıkları, çizdikleri resimler ve bana sarılmalarıdır" dedi.

Gülçin Öğretmen, Öğretmenler Günü’nde hediye kabul etmedi

Öte yandan Gülçin Güneş öğretmenin bu duyarlı uyarısından sonra bazı veliler ise SMA Hastalığı ile Mücadele Derneği'ne, Lösemili Çocuklar Vakfı'na, TEMA Vakfı'na bağış yaparak dekontlarını da Gülçin Güneş'e gönderdiler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.