1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kamuoyu Sancak'tan isimleri açıklamasını bekliyor
Kamuoyu Sancak'tan isimleri açıklamasını bekliyor

Kamuoyu Sancak'tan isimleri açıklamasını bekliyor

Adana Demirspor Kulübü Başkanı'ndan dudak uçurtan iddialar

A+A-

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla Adana gündemini sarsacak açıklamalarda bulundu. Adama Demirspor odaklı birçok konuya değinen Sancak, özellikle yolsuzluk ve imar vurgununa dikkat çekti.

Başkan Sancak yaptığı paylaşımda, "Hodri meydan! Bu kulüpte neler yaptığınızı, gelen bağış paralarını nasıl hesabınıza geçirip giderken de temlik koyarak ve paranızı takır takır aldığınızı, belediyede bazı arsalarınıza imar çıkartarak menfaat sağladığınız herkesçe biliniyor. Ben burada oldukça ADS'yi kullandırtmam" ifadelerini kullandı.

untitled-3.png

Atılan bu twit sonrasında futbolseverler, Başkan Sancak'ın geçmiş başkanlardan kimi ya da kimleri ima ettiği tartışılmaya başlandı. Ayrıca geçmişte görev yapan tüm başkanların zan altında bırakılmaması adına bahsi geçen eski başkanın Murat Sancak tarafından açıklanması gerektiği de kamuoyunda tartışılıyor. Adana kamuoyunda layıkıyla tartışılmayan spor ve yolsuzluk konusunun bundan sonra tartışılmaya başlanması bekleniyor .

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.