1. HABERLER

  2. KÜLTÜR SANAT

  3. “Kendi Yolumda” filmi oyuncularıyla birlikte Adana'da sinemaseverlerle buluşacak
“Kendi Yolumda” filmi oyuncularıyla birlikte Adana'da sinemaseverlerle buluşacak

“Kendi Yolumda” filmi oyuncularıyla birlikte Adana'da sinemaseverlerle buluşacak

Gökhan Özoğuz, Gökçe Bahadır, Ferit Aktuğ, Okan Çabalar filmin çekildiği Adana'da sinemaseverler ile filmden önce bir araya gelecek

A+A-

Oyuncu kadrosunda; Gökhan Özoğuz, Gökçe Bahadır, Ferit Aktuğ, Okan Çabalar, Tuncer Salman, Çağatay Aras, Suzan Aksoy ve Tamer Levent'in, yönetmen koltuğuna Ömer Faruk Sorak'ın oturduğu, 25 Kasım'da vizyona girecek olan 'Kendi Yolumda' filminin İstanbul galası dün akşam gerçekleşti. 

d054af87-6f45-4676-9895-34dd422caf4c.jpg

"KENDİ YOLUMDA" FİLMİ OYUNCULARI ADANA'YA GELİYOR

”Kendi Yolumda” filmi İstanbul’dan sonra Adana'da oyunculu gösterimleriyle sinemaseverlerle buluşacak.

25 Kasım Cuma, Paribu Cineverse M1 Adana AVM'de saat 19'da Gökhan Özoğuz, Gökçe Bahadır, Ferit Aktuğ ve Okan Çabalar seyirci ile buluşacak. Film gösterimi ise saat 19.30'da başlayacak.

'Kendi Yolumda' filminin galasına ünlü akını; Cem Yılmaz, Can Bonomo, Beren Saat, Kenan Doğulu... - Magazin haberleri

"SAMİMİ BİR FİLM OLDU"

'Kendi Yolumda'nın başrolünde yer alan Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, filmi 3 yıl önce yaptıklarını belirterek, şunları söyledi:

Hakikaten hala rüya gibi... Filmin sonunda değerli ağabeylerim, kardeşlerimle beraber çok güzel bir şey yaptık. İnşallah herkes beğenir. Çok samimi, doğruları içinde barındıran, çok direkt bir film oldu. Biraz interval yani gülerken ağlamaya dönebiliyor. Ağladıktan sonra acayip heyecanlanıp tekrar kahkaha atabiliyorsunuz. Böyle bir sakıncası var ama tüm ekibin ellerinden çok güzel bir şey çıktı. Umut ediyorum çok güzel olacak.

'Kendi Yolumda' filminin galasına ünlü akını; Cem Yılmaz, Can Bonomo, Beren Saat, Kenan Doğulu... - Magazin haberleri

 

FERİT AKTUĞ: GÖKHAN’IN HER ZAMAN HER FİLMİNDE NE ZAMAN İSTERSE OLURUM

Oyuncu Ferit Aktuğ, “Kendi Yolumda” filminin bir yol filmi olduğunu belirterek, şunları söyledi:

“Umarım beğenmişsinizdir filmimizi. İnşallah gişesi bol olsun, çünkü bu aralar gişe biraz problem. Sinemalara çok fazla gidemiyor insanlar. Umarım bu film için giderler, güzel bir film oldu. Adana’da çekildi ben de Adana’da büyüdüm. Benim için çok özel bir film. Herkesin bir yolu var. Herkes o yolda kalmaya çalışıyor. Ve o yolun içerisinde başımıza türlü türlü zorluklar geliyor. İyi insanlar, kötü insanlar giriyor. Biz bir şekilde o yolun içerisinde kalmaya çalışıyoruz. Sapsak bile tekrar o yola dönmeye çalışıyoruz. İyi insan olmaya çalışıyoruz. Bu da öyle bir film. Gökhan (Özoğuz) çok özel bir çocuk benim için. Gökhan’ın her zaman her filminde ne zaman isterse olurum. Çünkü kafasını çok seviyorum ve iyi huyunu, iyiliğini seviyorum o yüzden benim çok mutlu olduğum ve izlerken de severek izlediğim bir film oldu.

FİLMİN KONUSU

Daha önce de oyuncu olarak sinema filmlerinde yer alan Gökhan Özoğuz, bu kez kendi rüyasını, filmde rüya içinde anlatıyor. Buna göre, Gökhan Özoğuz’un arabası, Adana’nın kenar bir mahallesinde bozulur. Gittiği tamircide, babasıyla birlikte çalışan ve aslında müzisyen olmak isteyen, ancak aile baskısı ve zor hayat şartları sebebi ile bu hayalini gerçekleştirememiş bir tamirci çırağı olan Ömer Ali ile sohbet eden Gökhan Özoğuz, sonrasında uyuya kalır. Uykusunda kendini tamirci çırağı Ömer Ali olarak bulan Gökhan için macera başlıyor.

Kendi yolunda gitmenin önemini vurgulayarak, izleyiciye kendini gerçekleştirmenin peşinden gitmeyi çarpıcı bir şekilde sorgulatan film, prodüksiyonu, sıcacık hikayesi ve muhteşem oyunculuklarıyla sinema izleyicisinin dikkatini çekecek.

Ali Kobanbay’ın senaryosunu yazdığı filmin yapımcılığını ise Athena Sanat üstlendi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.