1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Madeni Sanatkarlar Odası ile Fibabank'tan kredi protokolü
Madeni Sanatkarlar Odası ile Fibabank'tan kredi protokolü

Madeni Sanatkarlar Odası ile Fibabank'tan kredi protokolü

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ne (Adana ESOB) bağlı Madeni Sanatkarlar, Tornacılar, Kaynakçılar Esnaf Odası ile Fibabank arasında kredi protokolü imzalandı.

A+A-

Adana Madeni Sanatkarlar, Tornacılar, Kaynakçılar Esnaf Odası Başkanı Veysel Bulat, imzalanan protokol uyarınca şartları uyan odaya kayıtlı tüm üyelerin kefilsiz, ipoteksiz, Fibabank'ın sağladığı, 1.29 faiz oranlı, 24 ay vadeli, 130 bin TL limitli kredi imkanından yararlanabileceğini söyledi.

Madeni Sanatkarlar, Tornacılar, Kaynakçılar Esnaf Odası Başkanı Veysel Bulat ile Fibabank Adana Şube Müdürü Ümit Çam ve Finansal Yönetici Begüm Alpaslan arasında imzalanan protokol uyarınca, yıllık cirosu 3 milyon TL’yi geçmeyen, 0 ila 9 arasında sigortalı çalışanı bulunan ve 2 yıllık vergi mükellefi olan üyeler, kefil ve ipotek istenmeksizin, 1.29 faiz oranlı 24 ay vadeli 130 bin TL limitli kredi imkanından yararlanabilecek.

Adana Madeni Sanatkarlar, Tornacılar, Kaynakçılar Esnaf Odası Başkanı Veysel Bulat, imza töreni sonrası yaptığı açıklamada Fibabank ile imzaladıkları protokolün üyelerine hayırlı olmasını temenni etti.

Oda yönetimi olarak göreve geldikleri günden bu yana üyelerin menfaatleri doğrultusunda bir çok projeyi hayata geçirdiklerini belirten Başkan Bulat, "Odamıza kayıtlı üyelerimize yönelik bugüne kadar yaptığımız çalışmalar arasında; Çukurova Kalkınma Ajansı’ndan proje karşılığı destek sağlanması, KOSGEB'ten yeni girişimcilere destek sağlanması, Halk Bankası ve Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri aracılığı ile düşük faizli ve uzun vadeli kredi imkanı sağlanması gibi projeleri hayata geçirdik. Ayrıca esnafımıza yakışır bir çalışma ortamı kazandırmak için Havutlu Sanayi Sitemizin temellerini attık. Son olarak Fibabank ile imzaladığımız kredi protokolü de esnaflarımızın gelişip, kalkınmasına önemli bir katkı sunacaktır" dedi.

Oda yönetimi olarak ana hedeflerinin üyelerinin hak ve çıkarlarını gözetmek, işlerini geliştirip büyümelerine ön ayak olmak olduğunu dile getiren Başkan Veysel Bulat, bundan sonraki süreçte de odaya kayıtlı üyelerin menfaatleri doğrultusunda çalışmalarına devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.