1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. “Meclis, vatandaşı ne zaman önceleyecek?”
“Meclis, vatandaşı ne zaman önceleyecek?”

“Meclis, vatandaşı ne zaman önceleyecek?”

CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, mecliste toplumun tüm kesimlerinin sorun yaşadığını vurguladı

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, toplumun tüm kesimlerinin işsizlikle, yoksullukla, ötelenmişlikle baş başa bırakıldığını vurguladı.

Bir aylık aranın ardından çalışmalarına yeniden başlayan Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu’nda söz alan Dr. Şevkin, vatandaşın pandemi nedeniyle canının derdine düşmüşken bir de açlık ve yoksullukla baş başa bırakan ve oralı bile olmayan anlayışı milletin takdirine havale etti.

CHP’li Dr. Şevkin, şöyle konuştu:
“Meclisimiz; atama bekleyen mimar, mühendis ve şehir plancılarını, her branştan yüzbinlerce sağlıkçıyı, kamuda sözleşmeli çalışanları, söz verilmesine rağmen kadroya alınmayan taşeron ve geçici işçileri, EYT’lileri, işsizleri, kepenk indirmek zorunda kalan esnaf ve sanatkarları, KOBİ’leri, kahveciyi, tekel bayisini, sokak esnafını, seyyar satıcıyı, lokantacıyı, servisçi esnafını, eğlence sektörünü, müzisyenleri, amatör spor dünyasını, kuru ekmeği bile çok gördüğünüz aileleri, çöpten beslenen binlerce vatandaşı, pazar artıklarıyla yaşayan, taciz, tecavüz ve cinayete kurban giden kadınlarımızı, çocuklarımızı, ‘sona erdirdik’ denilen milyonlarca yoksul insanımızı ne zaman önceleyecek.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.