1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Meryem Tuncel'den Melih Bulu'ya cübbeli destek
Meryem Tuncel'den Melih Bulu'ya cübbeli destek

Meryem Tuncel'den Melih Bulu'ya cübbeli destek

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Türkiye’nin üç büyük üniversitesinin rektörünü makamında kabul etti.

A+A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Teknik Üniversitesi, Ankara Üniversitesi ve Çukurova Üniversitesi rektörlerini makamında kabul etti.

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Koyuncu ve Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar, ziyarette takım elbiseyi tercih ederken, Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel'in ziyarette cübbesini giymesi, Boğaziçi Üniversitesi eylemlerine denk gelmesi nedeniyle farklı yorumlara neden oldu.

Bilindiği gibi Prof. Dr. Meryem Tuncel, 14 Ağustos 2020 tarihinde Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Çukurova Üniversitesi rektörlüğüne atanmıştı.

Tuncel'in Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Melih Bulu gibi Çukurova Üniversitesi akademik kadrosunda yer almamasına rağmen atanması, öğretim görevlileri ve öğrenciler tarafından her hangi bir tepki görmemişti. 

Kamuoyunda oluşan genel kanı, Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel'in, aynı şartları taşıyan Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Melih Bulu'ya desteği olarak görüldü.

İşte ziyaret fotoğrafları:

etzjmu8wgaaniiu-001.jpg

etzmrobxcaaudu6-001.jpg

etzkn8lxmamb-z9-002.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.