1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Murat Ağırel memleketi Ceyhan'da okurları ile buluştu
Murat Ağırel memleketi Ceyhan'da okurları ile buluştu

Murat Ağırel memleketi Ceyhan'da okurları ile buluştu

Murat Ağırel: Ceyhan’da olmaktan büyük mutluluk duyuyorum.

A+A-

Ceyhan Belediyesinin düzenlemiş olduğu Murat Ağırel söyleşi ve imza programı vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleşti.

Murat Göğebakan Kültür Merkezinde düzenlenen söyleşi programında, sevenleri ile bir araya gelen Murat Ağırel, “Ceyhan’da olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Başta Ceyhan Belediye Başkanımız Hülya Erdem’e ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim” dedi.

“Ceyhanlı yetiştirirse en iyi gazeteciyi yetiştirir”

Ceyhanımıza değer katan, bu  topraklarda doğmuş, bu topraklarda büyümüş, ilkokulu, ortaokulu ve liseyi Ceyhanımızda tamamlamış ve günümüzde Türkiye’nin en önemli gazetecileri arasında haklı bir yer edinmiş sevgili kardeşimiz Murat Ağırel’i kendi topraklarında ağırlamaktan dolayı büyük bir onur duyduklarını ifade eden Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; “Yüzy llardan bu yana süregelen yerleşim birimi olan ve medeniyetlere ev sahipliği yapan kadim ilçemiz Ceyhan, Murat Ağırel gibi gazeteci ve yazarların yanı sıra yetiştirdiği sanatçılar, müzisyenler, ekonomistler, siyasetçilerle Türkiye’nin sosyo kültürel yapısına  önemli kazanımlar sunmuştur. Ceyhanlı dürüsttür, Ceyhanlı dosttur, Ceyhanlı cesurdur, Ceyhanlı misafirperverdir.
Ceyhanlı doğrudur, doğruları savunmaktan çekinmez.Ceyhanlı yetiştirirse en iyi gazeteciyi yetiştirir.
Gerekirse kalemini kıran ama asla satmayan gazetecileri bünyesinden çıkarır Ceyhan,Üstelik Ceyhan’ın gazetecisi gündemin peşinden koşmaktan ziyade gündemi belirler…
Tıpkı sevgili kardeşimiz Murat Ağırel gibi,Hoş geldin Murat Ağırel” ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.