1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Mustafa Hakan Aslan, Sarıçam Belediyesi'nde göreve başladı
Mustafa Hakan Aslan, Sarıçam Belediyesi'nde göreve başladı

Mustafa Hakan Aslan, Sarıçam Belediyesi'nde göreve başladı

Sarıçam Belediyesi Mali Hizmetler birimi, Adana bürokrasisinin saygın ismine emanet edildi

A+A-

Adana Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ’de Mali Hizmetler Daire Başkanlığı başta olmak üzere birçok önemli dairede başkanlık yapan Mustafa Hakan Aslan’a Sarıçam Belediyesi’nin ‘Mali Hizmetler’i emanet edildi.

m9.jpg

Adana Büyükşehir Belediyesi’nde Destek Hizmetleri, Kültür ve Sosyal İşler, Basın ve Halkla İlişkiler, ASKİ Genel Müdürlüğü’nde ise Abone İşleri Daire Başkanlığı gibi önemli görevlerde bulunan başarılı bürokrat, Adana Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı şirketlerde de uzun yıllar yönetim kurulu üyeliği ve yönetim kurulu başkanlığı görevlerini yürütmüştü.

m7.png

Adana Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ’de mali sorumlu olarak görev yaptığı dönemlerde, görev yaptığı kurumlarda mali açıdan herhangi bir sıkıntılı durum yaşanmaması, firmalar tarafından icra yolu ile alacak tahsili gerçekleştirilmemesi ve isçi maaşlarıyla ilgili sorunların gündeme gelmemesi, kamuoyunda Mustafa Hakan Aslan’ın mali disipline verdiği önemle birlikte anılıyordu.

m3.jpg

Sarıçam Belediyesi’nde yaşanan mali sıkıntıların çözümü için ‘hesap adamı’ olarak tanınan Aslan’ın, Bilal Uludağ tarafından yapılan ataması takdir topladı.

m8.jpg

Ayrıca amatör sporlara sunduğu katkılarla da sporseverlerin saygısını kazanan Aslan’ın Sarıçam Belediyesi’nde göreve başlaması haberi, amatör spor camiasında sevindirici bir haber olarak görüldü.

m1.jpg

Adana bürokrasi dünyasında genç yaşına rağmen önemli işlere imza atan Aslan, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı olmuş, yaptığı dış cephe reklamlarında adını kullanmadan Adanalılara sorduğu sorularla merak uyandırmıştı.

m5.jpg

Kucuksaat.com olarak Mustafa hakan Aslan’a Sarıçam Belediyesi’ndeki yeni görevinde başarılar dileriz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum