1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. SASA’da yatırımcıya kritik uyarı!
SASA’da yatırımcıya kritik uyarı!

SASA’da yatırımcıya kritik uyarı!

SASA hisse senedinde yatırımcıya teknik ikaz geldi. Hissede 112 ve 100 seviyelerine dikkat edilmesi gerektiği söyleniyor.

A+A-

Uzun süredir yaptığı hareketlerle adını duyuran SASA’da bu sefer teknik ikaz verildi. Ekonomist Evren Devrim Zelyut şu ikazı yaptı: “SASA’da bir savaş var, bu hissenin değerinin çok yukarıda olduğunu düşünen yatırımcı grubu ile büyük balinalar tahtada çarpışıyor.” dedi.

Evren Zelyut şu yorumu yaptı:

 

“Bu noktada mevcut bilançoya göre değerin yukarıda olduğunu diğer uzmanlar gibi bende söyleyebilirim ama şunu da biliyoruz ki borsada beklentiler alınır gerçekleşmeler satılır. Balinalarla küçük yatırımcı kavga ederken benim teknik olarak dikkat edilmesi gereken iki noktayı söylememe izin verin, birincisi 112 seviyesi ki burası aşağı geçilirse ana destek konumunda gördüğüm 100 liraya iniş olabilir. Ama esas mesele 100 desteğinin ne kadar kuvvetli olduğudur zira 100 kırılırsa 85 lira karşımızda duruyor. Bu dediklerim bir yatırım tavsiyesi değil sadece yatırımcıların 112 ve özellikle 100’e dikkat etmeleri gerektiğini söylüyorum. Bu tamamen benim teknik yorumumdur, tavsiye amacı içermemektedir.”

SASA Teknik
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.