1. HABERLER

  2. KÜLTÜR SANAT

  3. Şener Şen'den Acun Ilıcalı'ya 'kırmızı' ret
Şener Şen'den Acun Ilıcalı'ya 'kırmızı' ret

Şener Şen'den Acun Ilıcalı'ya 'kırmızı' ret

Uzun süredir ekrandan uzak olan ve dizilerde oynamaya pek sıcak bakmayan Şener Şen, Kırmızı Oda dizisinden gelen teklifi de geri çevirdi.

A+A-

Uzun süredir ekranlardan uzak olan Türk sinemasının usta sanatçısı Şener Şen, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 kanalından gelen oyunculuk teklifini reddetti.

TV8 ekranlarında her cuma büyük ilgiyle izlenen Kırmızı Oda dizisinin takipçilerini hem sevindirecek hem de üzecek bir gelişme yaşandı.

Bir ara reytinglerde yaşanan düşüş nedeniyle final yapacağı konuşulan diziyle ilgili iddialar asılsız çıkmış, dizinin yılbaşı nedeniyle 3 haftalık ara verdiği ve yeni yılda en az 15 bölüm daha çekileceği öğrenilmişti. Bu cuma günü de yayınlanmayacak olan Kırmızı Oda'nın yeni bölümünün 21 Ocak'ta ekranda olacağı belirtildi.

Oyuncu kadrosunda Binnur Kaya, Meltem Cumbul, Nihal Yalçın, Ayta Sözeri, Gökhan Özoğuz, Merve Dizdar gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizi için yeni yılda da 2 önemli oyuncuya teklif yapıldı.

ŞENER ŞEN'DEN OLUMSUZ CEVAP

Bu isimlerden ilki, Türk sinemasının gelmiş geçmiş en önemli oyuncularından biri olan Şener Şen'di. Ancak usta aktörden olumsuz cevap geldi.

Uzun süredir ekrandan uzak olan ve dizilerde oynamaya pek sıcak bakmayan Şener Şen, Kırmızı Oda dizisinden gelen teklifi de geri çevirdi.

SADİ GERİ DÖNÜYOR

Öte yandan Kırmızı Oda dizisinde daha önce 'Sadi' karakteriyle boy gösteren ancak Acun Ilıcalı ile yaşadığı gerginlik nedeniyle diziden ayrılan Erkan Petekkaya geri dönüyor. Ünlü oyuncunun aynı rolle Kırmızı Oda'nın yeni bölümlerinde izleyici karşısına çıkması bekleniyor.

Erkan Petekkaya, TV8'de yayınlanan bir müzik ödül töreninde 'En İyi Çıkış' ödülünün uçakta yaptığı skandal hareketle gündeme gelen Kerimcan Durmaz'a verilmesine tepki göstermiş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Sizler utanmaz, iflah olmaz, kötü kişilersiniz. Acun Bey yuh size. Ahlak yoksunu. Utanıyorum senin kanalında olduğum için. Acun efendi yuh" ifadelerini kullanmıştı.

Acun Ilıcalı ise, Survivor 2021'de ada konseyinde yaptığı konuşmada isim vermeden Erkan Petekkaya'yı eleştirmiş, "2 gün evvel bizde dizi yapan adam bana küfretti" demişti. Yaşananların ardından Erkan Petekkaya'nın dizideki rolü son bulmuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.