1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. SEYTİM yaz kampı eğitim programı başladı
SEYTİM yaz kampı eğitim programı başladı

SEYTİM yaz kampı eğitim programı başladı

Yenilikçi fikirlerin yaşama geçirilebilmesi için Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay öncülüğünde hayata geçirilen Seyhan Belediyesi Teknoloji ve İnovasyon Merkezi'nde (SEYTİM) STEAM Yaz Kampı başladı.

A+A-

3D Tasarım, Arduino, mBlock, Scratch, lazer CNC gibi farklı disiplinleri kapsayan bir dizi eğitimin verildiği yaz kampına gençlerin ilgisi yoğun oldu. Yaz kampında gençler bir yandan teorik bilgiler edinirken bir yandan da pratik becerilerini geliştirme fırsatı bulup, gelişmekte olan teknolojilere adım atarak keşfediyorlar.

SEYTİM yaz kampı eğitim programı başladı

3D modelleme dersinde üç boyutlu modelleme ve tasarımın temellerini öğrenen gençler, Arduino dersi sayesinde temel elektronik bilgileri edinerek kendileri için özelleştirilmiş projeler geliştirebiliyor. Kodlama dersinde Scratch'le, programlama mantığını öğrenip interaktif projeler oluşturan gençler lazer CNC kesim teknikleri dersinde de pratik bir deneyim elde ediyorlar.

SEYTİM yaz kampı eğitim programı başladı

Her seviyeden katılımcıya hitap eden ve uzman eğitmenlerin rehberliğinde gerçekleştirilen SEYTİM STEAM Yaz Kampı'nda katılımcılara interaktif bir öğrenme deneyimi sunulduğu ifade edildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.