1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Sungurbey Anadolu Lisesi Öğretmenleri Öğrencilerinin Ufuklarını Genişletiyorlar
Sungurbey Anadolu Lisesi Öğretmenleri Öğrencilerinin Ufuklarını Genişletiyorlar

Sungurbey Anadolu Lisesi Öğretmenleri Öğrencilerinin Ufuklarını Genişletiyorlar

"Dünya Yanıbaşımda" Sungurbey'de ki öğrencilerin dünyaya bakış açılarını genişletecek bir proje

A+A-

WhatsApp Image 2022-02-28 at 16-55-34

Sungurbey'de ki öğrenciler,  Öğretmenleri sayesinde, hayata bir adım önde başlayarak, perspektiflerini genişletmekteler. Okulun, ikisi de birbirinden tecrübeli öğretmenleri; uzun zamana yayıp, büyük özverilerle üzerinde çalışarak, oluşturdukları projeleri, şimdiden Türkiye'ye örnek oluşturarak, sınırlar ötesine de taşmış durumda. 

SUNGURBEY ANADOLU LİSESİ'NİN KONUĞU BU DEFA DA ÇAĞATAY SUSUZER'Dİ

WhatsApp Image 2022-02-28 at 16-55-33 (1)

Sungurbey Anadolu Lisesi öğretmenlerinin yürüttükleri,“Dünya Yanıbaşımda “ projesi kapsamında ki son konuğu, okulun İngilizce öğretmeni, aynı zamanda da bu projenin ortağı da olan Kadriye Kunduracı Susüzer'in de oğlu olan Çağatay Susüzer oldu.

sungurbey_etkinligi_1

SUNGURBEY ANADOLU LİSESİ ÖĞRETMENLERİ NEJLA HAN VE KADRİYE KUNDURACI SUSÜZER ÖĞRENCİLERİNİN UFUKLARINI EVRENE AÇIYORLAR

Adana'nın zirvedeki okullarından biri olan Sungurbey Anadolu Lisesi'nin Almanca Öğretmeni Nejla Han ve İngilizce Öğretmeni Kadriye Kunduracı Susuzer, öğrencilerine, 'Dünya Yanıbaşımda' projesi kapsamında, kariyerli insanları, okullarına konuk ederek , öğrencilerine muassır bir eğitim vererek, başarı hedeflerinin üst noktalara çıkmasına yardımcı olarak, diğer eğitimcilere de örnek teşkil ediyorlar. . 

ÇAĞATAY SUSUZER EĞİTİM GÖRDÜĞÜ OKULDA SEMİNER VERDİ

Sungurbey'in son konuğu Çağatay Susüzer, Sungurbey'de bir yıl öğrenim görmüş bir öğrencidir. Adana Kent Konseyi Çocuk Meclisinin ilk başkanı ünvanını taşıyan Çağatay, SHÇEK eş başkanı olarak ta üç yıl Adana yı temsil etmiştir. Eğitimini, Mersin Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünde tamamlamış, aynı üniversitede gastronomi topluluğu başkanlığı da yapmıştır. Mezun olduktan hemen sonra Balkanlar’ın şirin ülkesi Karadağ (Montnegro) / Kotor'da Tiha Noç restoranın idareceliğini yapmaya başlamıştır, Çağatay hala da mesleğini sürdürmekte olup, turizmin farklı alanlarında da çalışmaya devam etmektedir. Pazartesi günü, kendisinin de eğitim ögrmüş olduğu Sungurbey Anadolu Lisesi öğrencileriyle buluşup, kendini, mesleğini tanıttı. Yurt dışına çıkışını ve oradaki yaşantısını, kariyerini kısaca tecrübelerini genç öğrencilere aktararak, okulun yeni kuşağı olan genç öğrencilerin ufkunu açarak, keyifli dakikalar yaşattıi

OKUL MÜDÜRÜ OSMAN ERGİN ÇAĞATAY SUSÜZER'E SÖYLEŞİSİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİP PLAKET VERDİ

Sungurbey Anadolu Lisesi Müdürü Osman Ergin, öncelikle projenin sahibi olan Nejla Han ve Kadriye Kunduracı Susüzer'e yarattıkları heyecan-ilgi ve yakalamış oldukları başarıdan dolayı teşekkür etti. Daha sonra da okulun ingilizce öğretmeni Kadriye Kunduracı Susüzer'in oğlu olan Çağatay Susüzer'e, davetlerini kabul edip, öğrencilerinin beyninde ki dünyalarını daha da genişlettiği için teşekkür ederek, günün önemini belirten bir de plaket verdi.

WhatsApp Image 2022-02-28 at 16-55-35

Haber: İsmet Tanlı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.