1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. "Türkiye yıkıcı muhalefetin tehdidi altında"
"Türkiye yıkıcı muhalefetin tehdidi altında"

"Türkiye yıkıcı muhalefetin tehdidi altında"

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Feke ve Kozan'da ziyaretlerde bulundu. Feke'de esnaf gezisi yapan Avcı, teşkilatları ziyaretinde gündemi değerlendirdi.

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, "Ömrünü Türk Milletine adamış liderimize, Türk Milleti için binlerce şehit vermiş Hareketimize iftira atmak, hakaret etmek alçaklıktır, aziz milletimize saygısızlık ve vefasızlıktır." dedi.

BAŞKAN AVCI'DAN FEKE, KOZAN ZİYARETİ

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP Feke İlçe Başkanı Fikret Çilingir'e, Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel'e ve MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı’ya ziyaretlerde bulundu. Feke Kaymakamı Vahit Yılmaz'a, Feke Emniyet Amiri Nermin Tercan Çubuk'a da nezaket ziyareti gerçekleştiren Avcı, ilçe gezisinde esnafın ve çarşıda alışveriş yapan vatandaşların hâl ve hatırlarını sordu.

"BUNLAR TESADÜF DEĞİLDİR"

Avcı'nın teşkilat ziyaretlerinde kendisine İl Başkan Yardımcıları Hüseyin Zorba, Burhan Kızıl, Mahir Şafak, Saim Azmaz, İl Sekreteri Ahmet Kurtgöz, İl Sekreter Yardımcısı Mahmut Çakıcı eşlik etti. İlçe ziyaretlerinde gündemi değerlendiren Bünyamin Avcı, "Bir taraftan kriz tüccarlığı yapan, erken seçim isteyen ve Cumhur İttifakı'nın bozulması için iftira ile fitne silahıyla saldıran sözde muhalefet, bazı kişilere yapılan darp girişimleri üzerinden de eş zamanlı olarak Milliyetçi Hareket'i ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'yi hedef alıyor; bunlar tesadüf değildir." dedi.

"ÜST AKLIN EMRİYLE HAREKET EDİYORLAR"

Avcı "Türkiye, üst aklın emriyle hareket eden, 'İstikrar yerine kriz, kaos olsun, Cumhur İttifakı bozulsun, hükümet düşsün de ne olursa olsun' diyen, gaflet, dalalet ve ihanet arasında hareket eden yıkıcı bir muhalefetin tehdit ve tehlikesiyle karşı karşıya bulunuyor. Teröristlere açık destek verirken yüzleri bile kızarmayan zihniyetin tüm temsilcileri, ilgisiz üç kişinin darp edilmesini bahane ederek hayasızca MHP ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’ye saldırıyor, hakaretler ediyor. Ömrünü Türk Milletine adamış liderimize, Türk Milleti için binlerce şehit vermiş Hareketimize iftira atmak, hakaret etmek alçaklıktır, aziz milletimize saygısızlık ve vefasızlıktır." ifadesini kullandı.

"MİLLETİMİZİN SAĞDUYUSU KİRLİ OYUNU BOZACAKTIR"

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı "İnsan hakları, hukuk ve demokrasi hassasiyeti olan hiç kimse teröristlere omuz vermez, başka ülkelerden iktidar dilenmez, kriz umuduyla yatıp kalkmaz. Bu ülkede dili, inancı farklı nice vatandaşımız bile böyle bir zillete düşmedi. Aziz milletimizin feraseti, sağduyusu bu kirli oyunu bozacaktır. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin liderliğinde Ülkücü-Milliyetçi Hareket her türlü ihanete ve husumete karşı mücadeleye ve milli iradeyi üstün tutmaya devam edecektir." diye konuştu. 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.