1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Yeşilköy halkı: Mehmet Güven'in arkasındayız
Yeşilköy halkı: Mehmet Güven'in arkasındayız

Yeşilköy halkı: Mehmet Güven'in arkasındayız

Yeşilköy Mahallesi muhtarı ve kanaat önderi Mehmet Güven ile ilgili ortaya atılan iddialara sert tepki verdi.

A+A-

Adana'nın Yumurtalık ilçesi Yeşilköy Mahallesi'nde bir vatandaşın iddiaları sonrasında mahallenin kanaat önderi, muhtarı açıklamalarda bulundu.

Refik V. isimli şahsın Mehmet Güven'le ilgili iddialarına "çirkin iftira" diyen Yeşilköy Mahalle Muhtarı Ali Yüzer, kanaat önderi Vecih Yüzer ve köylüler kamera karşısına geçerek sosyal medya üzerinden iddialara yanıt verdi.

Kanaat önderi Yüzer yaptığı açıklamada, "Yeşilköy'de bugüne kadar Mehmet Güven'den gördüğümüz iyilik ve hayırları, kamuoyuna açıklamak istiyorum. Refik V. isimli şahsın yaptığı terbiyesizliği bütün kamuoyunun duymasını istiyorum. Bizim kızlarımız hakkında konuşma, terbiyesizlik yapma" dedim. Kendisi bir ateisttir. Bunu kendisi söylüyor. Sayın seyidimiz Mehmet Güven'i 16 yıldır tanıyorum. İlk geldiğinde okullarımıza, çocuklarımız rahat eğitim görsün diye tüm sınıflara klima taktırdı. Çocuklarımız kaybolmasın, kötü yola girmesin diye spor kompleksleri kurdu. Ama Yeşilköy'de iyilik ve hayır olmasını istemeyen Refik V. ve onun gibi insanlar komplo yapıp bizim gençlerimizi üstüne çekmeye çalışıyor. Bizim çocuklarımıza uzanacak eli kırar, uzanan dili keseriz. Hiç kimsenin bu köyün huzurunu bozmaya hakkı yoktur. Seyidimiz hakkında yapılan her türlü iftira yalan ve yanlıştır." dedi.

Yeşilköy Mahalle Muhtarı Ali Yüzer ise yaptığı konuşmada, "Refik V. isimli şahısın yanına 5 defa gittim. Köyün huzurunu bozma dedim ama bana ters cevap verdi. Bu saatten sonra Kaymakama, Alay Komutanına ve Savcılara sesleniyorum. Bu köyün huzurunu bozmaya kimsenin hakkı yok" dedi.

 

Öte yandan geçtiğimiz günlerde iddiaların ayyuka çıkması sonrasında bir grup köylü, Refik V. isimli şahsın ikamet ettiği yere giderek Yeşilköy'den gitmesi için tepki gösterdi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum