1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Yüreğir Belediyesi gençlik merkezleri ilgi odağı oldu
Yüreğir Belediyesi gençlik merkezleri ilgi odağı oldu

Yüreğir Belediyesi gençlik merkezleri ilgi odağı oldu

Yüreğir Belediyesi'nin sosyal ve kültürel belediyecilik anlayışı çerçevesinde, ilçeye kazandırdığı gençlik merkezleri, kaliteli zaman geçirmek isteyen gençlerin buluşma noktası oluyor. Kaynak: Yüreğir Belediyesi gençlik merkezleri ilgi odağı oldu

A+A-

Yüreğir Belediyesi'nin sosyal ve kültürel belediyecilik anlayışı çerçevesinde, ilçeye kazandırdığı gençlik merkezleri, kaliteli zaman geçirmek isteyen gençlerin buluşma noktası oluyor.

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, ilçede gençlere yönelik projelere büyük önem veriyor. Bu çerçevede Yüreğir'e kazandırılan Cumhuriyet Gençlik Merkezi, gençlerin zamanlarını en iyi şekilde değerlendirebilmeleri, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle daha çok vakit geçirebilmeleri adına önemli bir merkez işlevi görüyor.

Yüreğir Belediyesi gençlik merkezleri ilgi odağı oldu

470 metrekare kapalı alanda hizmet veren gençlik merkezinin içerisinde konferans salonu, derslikler ve özel ders çalışma odaları yer alıyor. Açık alanında futbol, basketbol ve tenis sahaları, fitness grubu, çocuklar için yaş gruplarına göre oyun alanları da bulunan tesise gelen gençler, burada eğitimden spora kadar diledikleri tüm hizmetlere kolayca ulaşabiliyor.

Yüreğir Belediyesi gençlik merkezleri ilgi odağı oldu

Gençlerin her zaman yanında olduklarını belirten Kocaispir; "Gençler arasında iletişim ve dayanışmanın güçlenmesini, gençlerin zamanlarını etkili kullanmalarını ve eğlenceli vakitler geçirmelerini sağlayarak, daha çok okuyan, daha çok düşünen, daha çok üreten bir neslin yetişmesine katkı sağlamayı hedefliyoruz" dedi.

Yüreğir Belediyesi gençlik merkezleri ilgi odağı oldu

Bir ülkenin en büyük hazinesinin gençler olduğunun altını çizen Kocaispir şöyle devam etti: "İnanıyoruz ki, iyi yetişmiş, bilgiyle donanmış, teknolojiye hâkim, tarih bilincine sahip, geleceğe olan inancı sağlam bir genç nesil, ülkemizin en büyük hazinesidir. Gençlik Merkezlerimizde, çağın gerekliliği olan bilgisayardan hobi kurslarına; okuma salonlarından müzik kurslarına kadar birçok alanda imkânlar sunuyoruz. Her birinden yüzlerce kursiyerimizin yararlandığı bu merkezlerimizde, gençlerimiz zamanlarını en verimli bir şekilde değerlendiriyorlar. Gençlerimizi gençlik merkezlerimize bekliyoruz."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.