1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Yüreğir Belediyesi okulları yeni döneme hazırlıyor
Yüreğir Belediyesi okulları yeni döneme hazırlıyor

Yüreğir Belediyesi okulları yeni döneme hazırlıyor

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, "Geleceğimizin olan çocuklarını daha iyi fiziki şartların oluşturulması için sürdürdüğümüz çalışmalar ile okullarımız yeni eğitim öğretim dönemine tertemiz bir şekilde girecek" dedi.

A+A-

Yeni eğitim öğretim dönemine başlayacak öğrencilerin daha temiz bir çevrede okullarından istifade edebilmeleri amacıyla ilçe genelinde tüm okullarda çevre temizliği başlatan Yüreğir Belediyesi, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki okullarda detaylı bir şekilde bahçe ve çevre düzenlemesi yapıyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından 3 ayrı ekip halinde gerçekleştirilen çalışmalarda okul bahçelerinde ve çevrelerinde çim biçme, budama, ağaç ve bitki bakımı ile çevre düzenlemesi yapılıyor. Çalışmalarla eğitim yuvalarını günlük kullanan çocukların özellikle okul bahçelerindeki oyun zamanlarını ve etkinlikleri temiz bir çevrede gerçekleştirmeleri niyetleniyor.

"Tüm öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum"

Yüreğir Belediyesi olarak eğitime yönelik faaliyetlere her fırsatta destek olduklarını ifade eden Kocaispir, "İlçemizde eğitim gören öğrencilerimizin daha temiz ve sağlıklı ortamlarda okullarını kullanabilmeleri amacıyla okullarımızın çevre temizliğini gerçekleştiriyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için daha iyi fiziki şartların oluşturulması için sürdürdüğümüz çalışmalar ile okullarımız yeni eğitim öğretim dönemine tertemiz bir şekilde girecek. 2023-2024 eğitim öğretim döneminde tüm öğrencilerimize ve eğitim camiamıza başarılar diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Yüreğir Belediyesi okulları yeni döneme hazırlıyor

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.