1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Zeydan Karalar paylaştı, kafalar karıştı! Yarım kalan projeler tamamlanacak mı?
Zeydan Karalar paylaştı, kafalar karıştı! Yarım kalan projeler tamamlanacak mı?

Zeydan Karalar paylaştı, kafalar karıştı! Yarım kalan projeler tamamlanacak mı?

Hüseyin Sözlü döneminde hukuka aykırı ihale yöntemiyle yapılan, Adana’nın değişik bölgelerinde yarım kalan projeler tamamlanıyor mu?

A+A-

2019 yerel seçimlerine altı ay kala, Hüseyin Sözlü döneminde yapılan, sadece doğal afet ve zorunlu hallerde kullanılan 21/B yöntemi ile ihale edilen 600 milyonluk ihale içerisinde yer alan, Zeydan Karalar döneminde ise şaibeli görüldüğü için ödeme yapılmaması nedeniyle durdurulan projelerde son günlerde yaşanan canlılık, projelerin bitirilmesi umudunu doğurdu.

Girne Köprüsü yapımında yaşanan canlılık, Turgut Özal Bulvarı ve Real yolunda bulunan üst geçitlerin tamamlanması, bugün Türkmenbaşı Bulvarı ve otoban bağlantı yollarının yapılmaya başlanması, yarım kalan projelerin bitirilmesi yönünde karar kılındığı izlenimini uyandırdı.

Çalışmalara ilişkin fotoğraflarla açıklamada bulunan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, "Türkmenbaşı Bulvarı TAG Otoyolu bağlantı yolları Mersin istikametinde zemin iyileştirmeleri ve asfalt alttemel - temel çalışmaları ekiplerimiz tarafından tamamlandı. Yakın zamanda asfaltlama işlemine başlayacağız." ifadelerini kullandı.

esvpufew4aaahe2.jpg
esvpvuwwmaaxpri.jpg
esvpwlexyagesq9.jpg
esvpxr1w4aggbxk.jpg
 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.