1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Adana’da yapılan Maceracı Yüzgeçler Çin, Hong Kong ve Malezya’ya satıldı
Adana’da yapılan Maceracı Yüzgeçler Çin, Hong Kong ve Malezya’ya satıldı

Adana’da yapılan Maceracı Yüzgeçler Çin, Hong Kong ve Malezya’ya satıldı

Minika içerikleri Dünya çocuklarıyla buluşuyor

A+A-

Geçtiğimiz günlerde 10. Yaşını kutlayan minika, televizyon kanalları, dijital platformlar, web siteleri ve saha etkinlikleriyle tüm çocukların en sevdiği markalardan biri.

Yayımcı kimliğinin yanı sıra son yıllarda yapımcısı olduğu yerli içeriklerle de başarısını kanıtladı minika. İlk kez Eylül 2017'de yayına başlayan Maceracı Yüzgeçler; Dünya standartlarındaki animasyon kalitesi, senaryosu ve birbirinden güzel şarkılarıyla tüm çocuklar tarafından çok sevildi.

O'nu takip eden Neşeli Dünyam, Hızlı Ayaklar, Alpman, Mondo Yan, Homur ve Gumur, Hızlı Ayaklar ve son olarak yayına giren Briko ile de bu konudaki başarısını pekiştiren minika, şimdi de yapımcısı olduğu birbirinden iddialı yapımları dünya animasyon pazarının beğenisine sunuyor. Büyük ilgi gören yapımlardan Maceracı Yüzgeçler "Adventurous Fins" ve Neşeli Dünyam da "Mini Mani" adıyla görücüye çıktı ve İngilizce yayın kopyaları minika tarafından hazırlanan yapımlar ilk olarak 5 yıl süreyle Çin'deki Konnect Digital/China Mobile şirketine satıldı.

Çin, Hong Kong, Makao ve Tayvan bölgesine yayın yapan platfom her iki çizgi diziyi İngilizce ve Çince yayınlamak üzere hazırlıklarına başladı. Kısa sürede Hong Kong'taki HK Television VIU/PCCW şirketinin de ilgisini çeken Maceracı Yüzgeçler ve Neşeli Dünyam için iki yıl süreyle yayınlanmak üzere anlaşma sağlandı.

Malezya'daki Awesome TV ile de önümüzdeki günlerde imza süreci tamamlanacak ve Maceracı Yüzgeçler ve Neşeli Dünyam iki yıl süreyle yine o bölgedeki çocuklarla buluşacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.