1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Akif Kemal Akay'a Mertçe iki kez teşekkür
Akif Kemal Akay'a Mertçe iki kez teşekkür

Akif Kemal Akay'a Mertçe iki kez teşekkür

Yüksel Mert'in haberi

A+A-

Dİkkat Kedi Köpek çıkabilir!

Kocavezir Metro İstasyonunda indim. Yolun solundan Kent Merkezine doğru gidiyorum. Seyhan Belediyesi Muhteşem Bir Kültür Merkezi binası inşa etmiş. Resmini çektim. Başkana TEŞEKKÜR ederim. diye. 

YAVRU KEDİ VE ANNESİ

Baktım kaldırımın sağında bir yavru kedi trafik canavarı tarafından katledilmiş. Annenin feryat ve figanını bir kaç satırla anlatmak mümkün değil. Anne olanlar ne demek istediğimi çok iyi anlarlar. 

BAŞKANI TELEFONLA ARADIM 

Seyhan belediyesinden Gökhan Beyi aradım. Telefonu cevap vermiyordu. Yarım saat dönüş olmadı. Başkanın telefonu bende vardı ancak seçileli beri birgün dahi aramadım. Hayırlı olsuna bile gitmedim. Aradım. Anında cevap verdi. Ve durumu anlattım. O cesedin oradan kaldırılması lazımdı. Ve Başkan bir ibadet bilinciyle gerekeni yap(tır)dı. Hem Adana’ya yakışan o Kültür Binası için hemde bu duyarlı davranışı için. Başkana iki kez TEŞEKKÜR ediyorum. 

SONUÇ

Bunca katliamların yaşandığı bu koca evrende bir kedi yavrusunun leşinin Haber Değeri olur mu? dediğinizi duyar gibiyim.  Başımıza gelen tüm felaketler bu vurdumduymazlığın, bana değemeyen yılan bin yaşasın mantığının sonucudur. Sevgili otomobil kullanan CAN’lar; Aman dikkat kurallara uyalım, uymayanları uyaralım. 

Önemine binaen paylaşmak istedim.

MERTÇE ÖZEL HABER

ADANA/ TÜRKİYE

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.