1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Hasan Yıldırım: Yaralarımızı birlikte saracağız
Hasan Yıldırım: Yaralarımızı birlikte saracağız

Hasan Yıldırım: Yaralarımızı birlikte saracağız

Türkiye'yi sarsan 7,7'lik Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremler sonrasında iş dünyasından destek çağrıları sürüyor. 

A+A-

Depremden etkilenen vatandaşların yaralarını sarmak için tek yürek olan Türkiye, gerek afet bölgelerinde gerekse depremzedelerin diğer illerde barınma ihtiyacına yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Ülkenin birbirine daha çok kenetlenmesi gerektiğini söyleyen Mersinli İşadamı Yılbor Boru Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Yıldırım, "Yaşadığımız deprem felaketi hepimizi derinden üzdü. Bugünden itibaren yapılması gereken Türk halkı olarak birbirimize daha çok sarılmak ve yaralarımızı sarmak olacaktır. Depremzedelerimizin gerek maddi gerekse manevi ihtiyaçlarını karşılamak için daha özverili çalışmalar içerisinde olmamız gerekiyor. Yapılan yardımların yerine ulaştığından emin olmamız gerekiyor. Depremzedelerimiz için geçici değil kalıcı çözümler üretmemiz gerekiyor. 

İlk günden itibaren Mersin halkının, sanayicilerimizin, MTOSB’nin ve diğer kurum ve kuruluşlarının deprem bölgelerine ciddi yardımları oldu. Mersin şuanda depremzedelerimiz için adeta lojistik üssü haline geldi. MTOSB depremzedelerin gıda, jeneratör, barınma gibi ihtiyaçlarına ivedilikle çözüm buldu. Sanayiciler olarak bu tarz organizasyonların içinde olmaya devam ediyoruz. Depremzedelerimiz için elini taşın altına koyan tüm kurum ve kuruluşlarımıza ve milletimize sonsuz teşekkür ediyorum. 

Bu yara sadece depremzedelerimizin değil hepimizin ortak yarasıdır. Umut ediyoruz ki ülke olarak bu felaketin de üstesinden geleceğiz. Dünya üzerinde Türk milleti gibi birbirine sahip çıkan, kenetlenen ve elini taşın altına koyan bir millet yoktur. Güçlüyüz ve bunu da başaracağız. Afet bölgelerinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.