1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Karşılıklı ticaret için bir araya geldiler
Karşılıklı ticaret için bir araya geldiler

Karşılıklı ticaret için bir araya geldiler

MÜSİAD Adana Başkanı Burhan Kavak: Ticareti Geliştirme Programı’ kapsamında yararlı bir etkinlik gerçekleştirdik

A+A-

Adana ve Konya MÜSİAD’ın üyeleri görüntülü platformda bir araya geldi. Farklı sektörlerden 50’nin üzerinde iş insanı karşılıklı ticaretin yollarını aradı. MÜSİAD Adana Başkanı Burhan Kavak, “Ticareti Geliştirme Programı’ kapsamında yararlı bir etkinlik gerçekleştirdik” dedi. 

MÜSİAD Adana Başkanı Burhan Kavak, ‘Ticareti Geliştirme Programı’ kapsamında MÜSİAD Konya üyeleriyle görüntülü platformda bir araya geldiklerini, oldukça yararlı geçen etkinlikte farklı sektörlerden 50’nin üzerinde iş insanı birbiriyle ticaretin yollarını aradığını söyledi.

Konya ve Adana’nın ekonomisi güçlü birbirine yakın iki şehir olduğunu belirten Başkan Kavak, “İstihbarat, ticarette kaynak ve zaman gerektiren bir süreç. MÜSAD üyeleri arasında doğal olarak gelişen iş birliğini şehirler bazına taşıyan ‘Ticareti Geliştirme Programı’nın ilkini ekonomisi güçlü komşu şehrimiz Konya ile yaptık. Farklı sektörlerden iş insanları kendi aralarında ticaretin kapılarını araladılar. Bu yöndeki etkinliklerimizi öncelikle Gaziantep, Kahramanmaraş, Mersin ve Hatay gibi şehirlerimizle de gerçekleştireceğiz. Bu buluşmaların sadece ticareti değil, ortak iş yapma ve ortak yatırımlara da vesile olabileceğini düşünüyorum” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.