1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yunus Akgün ilk kez milli olacak
Yunus Akgün ilk kez milli olacak

Yunus Akgün ilk kez milli olacak

Yunus yeni sezonda Galatasaray'a dönmeden önce milli takım formasını giyecek ve Adana Demirspor, milli takıma oyuncu vermiş olacak.

A+A-

Adana Demirspor'da kariyer sezonunu yaşayan Yunus Akgün için karar verildi. Yunus yeni sezonda Galatasaray'a dönmeden önce milli takım formasını giyecek ve Adana Demirspor, milli takıma oyuncu vermiş olacak.

Bonservisi Galatasaray'da olan Yunus Akgün, iki sezondur Adana Demirspor'da forma giyiyor. İlk sezon Süper Lig'e yükselme mücadelesinde Demirspor'a önemli katkı veren Yunus, bu sezon ise kendi kariyer rekorlarını kırarak müthiş bir yıl yaşıyor.

Lig henüz yarılanmışken 23 maçta 8 gol 13 asiste ulaşan 21 yaşındaki yıldız adayı, milli takımın da dikkatini çekti. Stefan Kuntz ve ekibinin radarına giren Yunus, ilk defa milli formayı giymeye çok yakın.

Akşam'ın haberine göre; Stefan Kuntz mart ayında Yunus Akgün'ün A Milli Futbol Takımı aday kadrosuna davet etme kararı aldı. Daha önce milli takımın alt yaş kategorilerinde defalarca forma giyen Yunus Akgün, Stefan Kuntz tarafından mart ayında ilk kez A Milli Takım'a davet edilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.